Web Hosting - Alojamiento Web Honduras

Anuncios Honduras


Privacy Beleid

 Waarom Siguatepeque bezoeken.

De stad is gesitueerd in het centrum van Honduras op 114 km van Tegucigalpa, hoofdstad van Honduras en op 120 km afstand van San Pedro Sula. Te vinden zijn kunsthandwerk, pottenbakkerij en leerwerk. Een half uur reizen brengt u naar het schitterende meer van Yojoa. Er zijn twee manieren om naar de Ruines van Copán te reizen. De snelste is over San Pedro Sula maar als alternatief kunt u reizen op de weg (Siguatepeque – La Esperanza – Gracias Lempira – Santa Rosa de Copán), welke voor 80% verhard is. Op deze route vindt u originele indiaanse dorpjes, tropische warmwaterbronnen en koloniale kastelen.


Siguatepeque is één van de steden met het grootste aantal nieuwe inwoners om zijn locatie, klimaat, veiligheid en gastvrijheid. Ieder die de stad bezoek beschouwt het als een ideale plek om te wonen. Siguatepeque telt 1 katholieke universiteit, een andere universiteit buiten de stad, 10 colleges voortgezet onderwijs, en centrums voor agricultuur.


Een rustpunt binnen de stad Siguatepeque is het park San Juan. Ontdek zijn geheimen in de openlucht of in het museum. Bereikbaar met een wandeling of per auto vanuit het Hotel Plaza San Pablo.


Pulhapanzák, een magnifieke waterval van meer dan 45 meter in de rivier van Río Lindo. Met zijn nationale park om uit te rusten en te genieten van tropische rijkdommen. Bereikbaar binnen twee uur vanuit Siguatepeque.

PayPal Alternatieven

 

 


 

Maak een einde aan SPAM